MeOut

MeOut

Madeira - Be Young, Think Creative, Live Active – MeOut

2016. július 06. - MeOut

 

madeira.png

Ebben a pillanatban tizenketten utazunk Magyarországról Madeirára, hogy részt vegyünk egy kétoldalú csereprogramon. Közel egy éves  - MeOut - előkészítő munka eredménye, hogy szervezetünk két tagja, valamint tíz kiválasztott fiatal Budapest – Frankfurt – Lisszabon – Funchal irányon utazik, hogy részt vegyen a Be Young, Think Creative, Live Active cserén Portugáliában. Szervezetünk a kezdetektől kiemelt prioritásként foglalkozott vállalkozással, vállalkozásfejlesztéssel, valamint fiatalok vállalkozóvá válásával. 


13606553_10205452130737360_537032072109339795_n.jpg

A csere folyamán a jelölt területeket fogjuk meglátogatni, hogy különböző cégektől, vállalkozásoktól, és vállalkozóktól tanuljunk, tapasztaljunk, és inspirálódjunk. Partnerünk erőforrást nem kímélve dolgozott azon, hogy a csere megvalósulhasson, és igyekeztek a lehető legjobb tanulási élmény elérésére melyet ezúton is köszönünk.

business_incubator_ceim.jpg

Hatalmas öröm látni a tettvágyát, a fejlődni, és tanulni akarását a résztvevőinken. A csere folyamán folyamatosan igyekszünk hallatni magunkról, és beszámolni élményeinkről, tapasztalatainkról.

visit_cabo_girao.jpg

 A tanulás, és foglalkozások mellett természetesen igyekszünk majd kikapcsolódni így meglátogatjuk Cabo Girão-t, valamint Porto Moniz-t. 

visit_porto_moniz.jpg

Hamarosan jelentkezünk a szigetről! :)

#MeOut

L. Bence & S. Attila

süti beállítások módosítása