MeOut

Study Visit - Luxembourg

#MeOut

2017. április 26. - MeOut

img_0925.JPG

Ez volt az első Erasmus+ tréning amin részt vettem. Nem tudtam, hogy pontosan mire számítsak, de mindenképp nagyon izgatott voltam.

img_0917.JPG

Nagyon érdekelt a migráció és a menekültekkel kapcsolatos program és fontosnak tartottam, hogy olyan emberekkel találkozzak akik személyes tapasztalataikat tudják megosztani a résztvevőkkel. A MeOut-os és a luxembourgi csapat felkészültsége és segítőkészsége megnyugtató volt. Az utazásról és a programról is pontos és részletes tájékoztatást kaptunk időben.
img_0898.JPG

A program életre szóló élményeket adott a részvevőknek. Rengeteg interaktív csoportos feladat volt. Ezek során nem csak Luxembourgot és a témával kapcsolatos kérdéseket ismerhettük meg, hanem fontos barátságokat alakíthattunk ki egymás között. Számomra a legmeghatározóbb élmény az volt, hogy rengeteget tanulhattunk egymástól a személyes tapasztalatokon és történeteken keresztül. Igyekszem ezeket folyamatosan megosztani az általam vezetett szervezeten keresztül, annak érdekében, hogy minél több emberhez eljussanak ezek a történetek.
1491753303199.jpeg

Mindenkinek csak ajánlani tudom az ilyen és ehhez hasonló tréningeket. Szeretnék külön köszönetet mondani A MeOut csapatának, hogy lehetővé tették és folyamatosan lehetővé teszik számunkra, hogy ilyen értékes és meghatározó projektekben vehetünk részt.
img_0905.JPG

Gábor