MeOut

MeOut

Az egész egy ártatlan kis facebook like-kal kezdődött…

2017. február 19. - MeOut

Egy esős szombat délelőtt, 3 lány-és a hintó előáll-a MeOut csapata tetőablakos autójával érkeztünk meg a helyszínre, Djakovoba, egy határ közeli horvát falucskába. Mire felfedeztük a helyet, megnéztük a legfőbb és egyetlen nevezetességét, a katedrálist, a többi részt vevő is megérkezett, nemzetek széles palettája képviseltette magát; macedoniak, bolgárok, olaszok, angolok, csehek, horvátok is mind felvonultatták országuk büszkeségeit a programnyitó esten.

img_7728.jpg

A tréning egy nagyon aktuális témát járt körül, a hátrányos helyzetű fiatalokkal foglalkozott. Reggel 10-től este 7-ig folyt a non-formális oktatás, szerepjátékok, interjúk, általunk készített prezentációk segítségével tárgyaltuk ki a legégetőbb kérdéseket, alakítottuk ki a véleményünket, valamint kerestünk és találtunk megoldást. Rengeteg új, érdekes és hasznos információ birtokába jutottunk, miközben a prezentációs, kommunikációs képességeink is fejlődtek.

Lehetőségünk nyílt hasznos tudást szerezni a hátrányos helyzetű fiatalokról, a velük való bánásmódról, meglátogatni a legnagyobb lipicai tenyészetet, bepillantást nyerni a projektírás rejtelmeibe, végigenni magunkat nemzeteken, és rengeteget bulizni, örömködni együtt sok-sok különböző és mégis olyan hasonló fiatallal.

img_7812.jpg

Tele van a bőröndöm. Pár ruhát ott is kellett hagynom. Helyette haza hoztam rengeteg új élményt, barátságot, az együtt alkotás örömét, sok új nézőpontot, nehézséget és vidámságot, és egy kis Rakiját.

Azt vártam a tréningtől, hogy egy olyan problémával foglalkozzam, amivel korábban nemigen, hogy hasznos skilleket szerezzek, miközben egy inspiráló közegben ki is kapcsolódom, és szorosabbra fűzzem viszonyom a horvát konyhával, de ennél még sokkal többet kaptam.

MeOut És C.E.T. köszönöm ezt a szuper élményt!

img_7730.jpg

img_7821.jpg

img_7824.jpg

img_7826.jpg

img_7793.jpg

Réti Anna

süti beállítások módosítása