MeOut

MeOut

MeOut - Blog!

Kezdet :)

2016. június 14. - MeOut

45630255_l.jpg

 

Az elmúlt két esztendő fejlődésének egy újabb fejezetét nyitjuk meg szervezetünk blog oldalának létrehozásával, és elindításával.  Örömmel tesszük, mert oly mennyiségű tapasztalat halmozódott, és halmozódik fel, melyet már szinte lehetetlen is leírni – de azért próbálkozni fogunk.

MeOut egy olyan magyar civil szervezet, amely kitűzött célja, hogy vállalkozások, civil szervezetek, fiatalok előmenetelét, fejlődését támogassa helyi, vagy nemzetközi tréningeken, cseréken, valamint konferenciákon keresztül.

Tesszük ezt évek ót azért, hogy hidakat építsünk azon emberek számára, akik fejlődni szeretnének. Azon fiataloknak, akik meg akarják ismerni a világot, hogy milyen egy nemzetközi környezet, hogy milyen utazni, világot látni, új embereket megismerni, és közben tanulni, valamint tapasztalni. Nyelvet, és nyelveket beszélni, hallgatni, megérteni, és a jövőt formálni.  Világunknak talán soha nem volt olyan szüksége a minőségi oktatásra, mint manapság ezért a lehetőségeinkhez képest mi minden tőlünk telhetőt megtettünk, és fogunk tenni, hogy az ahhoz való hozzájutást minél több ember számára megteremtsük.

 28864087_l.jpg

Terveink szerint havonta fogunk beszámolóval jelentkezni, és megosztani tapasztalatainkat egy-egy képzésről, tréningről, cseréről, valamint konferenciáról.

 

süti beállítások módosítása