MeOut

MeOut

Szardínia - Szervezeti Menedzsment Tréning - MeOut

2016. június 29. - MeOut

img_0644.JPG

Eme sorok írásakor Cagliari belvárosában a program által biztosított szoba nyitott ablakánál üldögéltem. Folyamatos olasz, és nemzetközi szavak hallatszottak lentről - zajlott az élet. Volt egy rövidke fél órám, hogy leírjam mi is történt ebben az igen intenzív egy hétben. Folyamatosan fejlődni szeretnénk ezért, mint a MeOut alapítója, és vezetője egy szervezeti menedzsment képzésre utaztam Szardíniára. Az, hogy mi magyarok partnerei lehettünk a tréningnek egy hosszú, és kitartó munka eredménye. A partnerünk nyertes pályázata után elkezdtük felkutatni azt a két magyar fiatalt, aki munkájával, életútjával és motiváltságával méltón képviseli magát, szervezetét, valamint hazánkat.

img_0630.JPG

Hárman érkeztünk Magyarországról, hogy egy hetet eltöltsünk ezen a csodálatos szigeten az Európai Unió által támogatott képzésen. Az ételek, az italok, a város pulzálása azonnal magával ragadja az embert. Olyan elegyet képez, amely egyszerre kikapcsolódni, és dolgozni inspirálja.

img_0617.JPG

Minden egyes út egyben egy rövidke fejezet az ember életében. Más világba, helyi kultúrába, gasztronómiába kóstol bele – tanul, és tapasztal.

cimg8990.JPG

 Az Erasmus+, maga az EU támogatáspolitikája a megvalósult képzésen keresztül sokadszorra is megerősítette, hogy folytatnunk kell, amit elkezdtünk, fejlődnünk, és a lehető legtöbbet kell tennünk azért, hogy tanulni, és tapasztalni vágyó magyar fiataloknak nyújtsunk lehetőséget.

cimg8836.JPG

Számomra felemelő érzés, hogy miközben Szardínián tartózkodtam a MeOut-ot képviselve, már csoportok készültek fel, és indultak Georgiába, Angliába, Lengyelországba, Oroszországba, Németországba, valamint Hollandiába. Mindezt szinte alig létező költségvetésből, a folyamatos akadályok leküzdésével, szabadidőnket nem kímélve értük, és érjük el.

20160622_142327.jpg

#MeOut

S. Attila

süti beállítások módosítása